Hamburgs Sterne
Ten star chefs from Hamburg cooking together for their guests? What seems impossible became reality at the 2nd OPEN MOUTH Hamburg Food Festival:
At "Hamburg's Stars", the foodlab in Hafencity became the stage for an extraordinary event. Under the motto "Kitchenparty", guests were treated to a day full of creative delights, where the city's best chefs
the city's best chefs exchanged ideas and celebrated their passion for the culinary arts

Participating top chefs were:

Maurizio Oster (Zeik)
Eike Iken (Petit Amour)
Alexander Mayer (Atlantic Restaurant)
Andre Stolle (The Lisbeth)
Thomas Imbusch (100/200)
Matteo Ferrantino (bianc)
Kevin Bürman (hæbel)
Stefan Fäth (Jellyfish)
Julian Stowasser (Lakeside)
Heinz O. Wehmann (Landhaus Scherrer)

The initiator of the idea is Maurizio Oster, who has inspired the city's leading chefs with his vision.
Weitere Artikel
Ab jetzt nichts mehr verpassen!
Erfahre alles rund um das Festival und was sonst in Hamburg zum Thema Food & Beverage los ist! Registriere dich für unseren Newsletter.
Ihre Anmeldung konnte nicht gespeichert werden. Bitte versuchen Sie es erneut.
Ihre Anmeldung war erfolgreich.

Wir verwenden Brevo als unsere Marketing-Plattform. Indem du das Formular absendest, erklärst du dich einverstanden, dass die von dir angegebenen persönlichen Informationen an Brevo zur Bearbeitung übertragen werden gemäß den Datenschutzrichtlinien von Brevo.